Vrijwilliger stelt zich voor: Casper

Hallo! Ik ben Casper (geboren in 1990) en sinds begin 2022 actief als vrijwilliger bij de Brouwerij. Ik ben zelf in 2020 op de prachtige Kadijken komen wonen en ken zodoende de buurt inmiddels vrij goed.

In mijn zoektocht om wat meer bij te kunnen dragen aan de buurt en de samenleving kwam ik hier uit vanwege het verhaal van de Brouwerij. Wat mij zeer aanspreekt bij de Brouwerij is de openheid tegenover iedereen. Er heerst een mooie vorm van gelijkheid en inclusiviteit die je nog op weinig plekken tegen komt en dit maakt de Brouwerij in mijn ogen een unieke plek. Het is voor mij elke keer weer een mooie ervaring om bij de Brouwerij naar binnen te lopen en de bijzondere verhalen van de mensen te horen. Zo blijkt vaak dat achter iedereen een mooi verhaal schuilgaat. Als vrijwilliger kook ik ongeveer 1 keer in de 2 weken en probeer af en toe andere sociale activiteiten bij te wonen om zo mijn steentje bij te dragen.

Verder ben ik zelf werkzaam in de tech-sector en heb dat eerst 3,5 jaar in Dublin gedaan, en sinds 2019 in Amsterdam waar ik voor mijn tijd in Dublin ook woonde. In mijn vrije tijd beoefen ik graag allerlei sporten, zoals tennissen, zeilen, wielrennen, golfen en hardlopen (en dan vergeet ik er nog een paar). Ook volg ik graag actief sport. Oftewel, je kan me altijd wel paaien voor iets met sport!