Crazywise

De Crazywise conferentie, die georganiseerd wordt door bekende Brouwerij gezichten, komt weer naar Amsterdam. Voor leden van Brouwerij hebben wij een aantal kaartjes beschikbaar. Laat het weten als je graag wilt komen, op het prikbord hangt een lijst om je aan te melden.

Crazywise 7: Inner Healer

Op donderdag 7 juli a.s. vindt de 7e Crazywise editie plaats. We komen dit keer samen in Amsterdam Bijlmer. We verwelkomen een aantal boeiende sprekers op deze bijzondere editie. 

Dagvoorzitter is psychiater Glenn Helberg. Bekend van ZomerGasten en zijn vooruitstrevende werk in de transculturele psychiatrie. 

Karen Hamaker-Zondag neemt ons mee in de psychotische blik van Carl Gustav Jung. 

De Libanese psychiater Ahmed Hankir, zelf trauma-overlever- gebruikt performing arts om zijn boodschap over heling over te brengen. 

Arend Schouw gaat in gesprek met Ingrid Sporkslede (Winti-consulent bij GGZ instelling Arkin) over zijn waanzinnige herstelverhaal, waarin plantmedicijnen, maar ook de invloed van andere culturen een grote rol spelen. 

In de middag staat een divers palet workshops te wachten. Uiteraard rond het thema van de Inner Healer. 

Tussendoor horen liederen van Moraya. En Nederlands meest bekende Winti Priesteres Marian Markelo zal de dag openen en afsluiten. 

We kijken uit naar een fantastische dag en een publiek dat weer een mix gaat zijn van ervaringsdeskundigen en anders-kundigen.