Kennismaken met Pelle

Sinds 2014 ben ik begonnen met vrijwilligerswerk bij De Brouwerij. Een tijdje daarvoor had ik zelf een mindere periode achter de rug met psychotische gedachten. Ik zat ondertussen weer goed in mijn vel en was begonnen aan de studie Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek.

Ik zag veel parallellen met mijn eigen leven, studie en De Brouwerij en heb me toen aangemeld als vrijwilliger. Ik heb een kleine twee jaar als vrijwilliger geholpen bij het ledendiner en heb ook samen met Luc een reeks storytelling workshops georganiseerd. Bijna twee jaar later kwam er een plek vrij als coördinator en heb toen gelijk gesolliciteerd. Ik vind het erg mooi dat er bij De Brouwerij wordt gekeken naar wat mogelijk is in plaats van altijd maar in beperkingen te denken.

Verder is het fijn dat mijn interesses in mensen, muziek en lekker eten hier zo mooi samenkomen. In mijn verdere leven schrijf ik Nederlandstalig liedje onder de naam Astronaut (321astronaut.com), volg ik een opleiding tot geestelijk verzorger en werk ik voor Het Lichthuis Amsterdam, een weekendvoorziening voor mensen die crisisgevoelig zijn. Als je hier meer over wilt weten stuur me gerust een berichtje.