Kerstfeest 20 december

Onderstaande brief hebben wij geprobeerd aan alle leden van de Brouwerij te sturen op 14 december. Mocht je hem niet gehad hebben, maar wel lid zijn laat het ons dan vooral weten.
Mocht u geen lid zijn, maar wel heel graag kerst met ons vieren omdat u wel bij ons betrokken bent mail dan vooral ook!

Beste lid van de Brouwerij,

December kwam dit jaar ontzettend plots zo voelde het voor ons. Vanuit een lange zachte herfst werd het opeens koud en donker. Gelukkig brandt hier in de Brouwerij het gezellige vuur door, dankzij jullie. In de stijl van dit jaar nodigen we jou op de valreep nog van harte uit om samen met ons de kerst te vieren en vooruit te kijken op het nieuwe jaar.

Dinsdag 20 december ben je vanaf 16.00 welkom en zullen we ergens na 17.00 aan tafel gaan. Daar verschijnt een heus feestmaal gekookt door de beste koks uit de gelederen. Tot acht uur wisselt het eten en het vermaak zich vlug af. Waarbij we ook jullie aankijken om af en toe een liedje mee te zingen.

Iedereen betrokken bij de Brouwerij is welkom. Om een beetje zicht te krijgen op de aanmeldingen ontvangen we graag een mailtje op activiteiten@centrumdebrouwerij.nl of kan je je zoals vertrouwd zelf inschrijven op het prikbord.

Een kerstfeest staat natuurlijk in het teken van samenzijn en aan elkaar denken, samen willen we dan ook terugkijken op het afgelopen jaar. Zoals in een heus kerstverhaal zullen we ook de geboorte van iets nieuws vieren. Deze terugblik op het afgelopen jaar en de aankondiging van veranderingen vind je in de bijgevoegde brief van Riek.

Warme groeten,

Daan, Maurice, Coen en Ruben
(namens alle medewerkers van de Brouwerij)