Vacature uitjes organiseren

De Brouwerij heeft zogezegd een outreachend karakter. Dat wil zeggen dat we proberen om ook buiten onze locatie het contact aan te gaan met onze leden en met andere organisaties. Het maandelijkse museumbezoek is een voorbeeld van zo’n outreachende bezigheid. Als organisator van uitjes draag je bij aan dit karakter. 

Maar ook als je wel genoeg hebt van het karakter van de Brouwerij en juist denkt dat het beter is om buiten de muren van de Brouwerij te kijken is deze functie wat voor jou. Zowel het bezoeken van mogelijke werkplekken, andere aanbieders van dagbesteding maar ook een restaurant valt voor ons onder een uitje.

Omschrijving van de bezigheden

Als organisator ben jij verantwoordelijk voor het uitzoeken van een plek waar een groep leden vanuit de Brouwerij naar toe kan gaan. Het museumbezoek is daar een voorbeeld van, maar er is veel meer mogelijk. Je moet dus zicht hebben op waar behoefte aan is onder de leden, of leden kunnen enthousiasmeren om een bepaalde activiteit bij te wonen. Daarnaast onderhoud jij het contact met de locatie waar we heen gaan en overleg jij met hen over prijzen (en eventuele korting) en aanvangstijden. 

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je je best doet en aan de bel trekt als je hulp nodig hebt. Het staat je vrij om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. 

Wat wij jou bieden

We begeleiden je bij vragen en adviseren je hoe je het aan kan pakken. Daarnaast overleggen we over de kosten van zo’n uitje. Samen schrijven we een ondersteuningsplan over hoe de werkzaamheden worden ingevuld, hoe die invulling aansluit bij jou wensen en waarin wij jou kunnen helpen bij die invulling. Tussentijds evalueren we hoe het gaat. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding van €4 per dagdeel.

 

Interesse? Leuk! Geef het door aan een medewerker van Welzijn, of mail naar vacature@centrumdebrouwerij.nl