Vacature pandverhuur

Iedere dag vanaf een uur of 18:00 en ieder weekend is het gebouw van De Brouwerij leeg, terwijl er in de stad een grote behoefte is aan ruimte. Bevriende organisaties als Perceval, Crazywise en buurtgenoten maken al af en toe gebruik van onze ruimte buiten de gebruikelijke openingstijden, maar we zouden dit graag groter aanpakken. Voorbeelden van evenementen die bij ons kunnen plaatsvinden zijn jamsessies in de muziekruimte, sportactiviteiten in de yogaruimte en filmavonden in de gele zaal. Daarom zijn we op zoek naar iemand die de verhuur van het pand wil helpen coördineren. De opbrengsten van de verhuur gaan naar de vereniging om zo bij te dragen aan de activiteiten van de Brouwerij.

Omschrijving van de bezigheden

Als pandverhuurder houd je contact met de mensen die gebruik willen maken van onze ruimtes. In het begin zal dit ook betekenen dat je de mogelijkheid bij ons een ruimte te huren promoot. We verwachten dat op den duur de mond op mond promotie voor nieuwe aanwas zal zorgen. Met de huurders zal je prijsafspraken maken volgens een door ons geleverd kader. Vervolgens zal je met hen bespreken hoe alles werkt (waar zijn de glazen en lichtknopjes etc. en hoe sluit je de tent af). Tot slot stuur je de schoonmaak aan, zodat de ruimte voor en na gebruik schoon is. Het is dus een functie met veel verantwoordelijkheid en een functie die potentieel veel kan betekenen voor de mogelijkheden van de vereniging.

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je je best doet en aan de bel trekt als je hulp nodig hebt. Het staat je vrij om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. 

Wat wij jou bieden

Het is een nieuwe activiteit, dus we zullen – zeker aan het begin – veel meedenken over hoe deze positie kan worden ingevuld. Samen schrijven we een ondersteuningsplan over hoe de werkzaamheden worden ingevuld, hoe die invulling aansluit bij jou wensen en waarin wij jou kunnen helpen bij die invulling. Tussentijds evalueren we hoe het gaat. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding van €4 per dagdeel.

Interesse? Leuk! Geef het door aan een medewerker van Welzijn, of mail naar vacature@centrumdebrouwerij.nl