Vacature klusser

De Brouwerij is een bijzondere plek niet van alles is duidelijk wie de verantwoordelijkheid draagt. De welzijnsmedewerkers vatten hun taak op als: alles wat niet medisch is. Dan blijft er nogal wat over. Eén van die taken is de inrichting van het pand. Er gaat wel eens wat stuk en er ontstaan steeds weer nieuwe ideeën over hoe de ruimte ingericht kan worden. Graag willen wij hulp bij deze zeer praktische zaken van een klusser , of verschillende klussers

Omschrijving van bezigheden

Als klusser draag je bij aan het onderhoud van het pand: denk aan een likje verf hier of daar, of een lekkende kraan repareren. Daarnaast help je mee met het aanbrengen van eventuele verbeteringen in het pand. 

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je je best doet en aan de bel trekt als je hulp nodig hebt. Het staat je vrij om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. 

Wat wij jou bieden

We begeleiden je bij vragen en adviseren je hoe je het aan kan pakken. Samen schrijven we een ondersteuningsplan over hoe de werkzaamheden worden ingevuld, hoe die invulling aansluit bij jou wensen en waarin wij jou kunnen helpen bij die invulling. Tussentijds evalueren we hoe het gaat. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding van €4 per dagdeel.

 

Interesse? Leuk! Geef het door aan een medewerker van Welzijn, of mail naar vacature@centrumdebrouwerij.nl