vacature gastvrouw/heer

Als gastheer (m/v/x) ben je verantwoordelijk voor het welkom heten van degenen die in De Brouwerij binnenkomen. Je zorgt dat er genoeg verse koffie en thee is voor iedereen en dat de gedeelde ruimte er netjes uitziet.

Als gastvrouw/heer draag je uit wat de Brouwerij poogt te zijn, namelijk een gemeenschap die zich inzet voor de destigmatisering van psychosegevoeligheid. Hoe je dat vervolgens doet is per situatie verschillend, maar belangrijk is om altijd vanuit een houding van respect en gelijkwaardigheid te vertrekken.

In je functie ben je ook een logisch eerste aanspreekpunt voor vragen. Je moet daarom op de hoogte zijn van de mogelijkheden en activiteiten die de Brouwerij biedt, en aan wie je kan doorverwijzen bij vervolgvragen waar je nog geen antwoord op hebt. Bij het leren over de ins en outs van de Brouwerij zul je natuurlijk in eerste instantie begeleid worden.

De Brouwerij is open tussen 10:00 en 17:00, en dat is opgedeeld in twee dagdelen: het idee is dat je per keer ten minste een halve dag (van 10:00 tot 13:30 of van 13:30 tot 17:00) aanwezig bent. 

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je je best doet en aan de bel trekt als je hulp nodig hebt. Het staat je vrij om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. 

Wat wij jou bieden

We begeleiden je bij vragen en adviseren je hoe je het aan kan pakken. Samen schrijven we een ondersteuningsplan over hoe de werkzaamheden worden ingevuld, hoe die invulling aansluit bij jou wensen en waarin wij jou kunnen helpen bij die invulling. Tussentijds evalueren we hoe het gaat. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding van €4 per dagdeel.

 

Interesse? Leuk! Geef het door aan een medewerker van Welzijn, of mail naar vacature@centrumdebrouwerij.nl