vacature communicatie

De Brouwerij heeft gelijkwaardigheid als beginsel. Dat betekent dat ongeacht de rolverdeling in de Brouwerij (denk aan: behandelaars, mensen in behandeling, buurtgenoten, welzijnsmedewerkers) we in de eerste plaats allemaal lid zijn van een groep die zich bezighoudt met psychosegevoeligheid. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar daar invulling aangeven is een tweede. Als vrijwilliger communicatie maak je de vertaalslag naar de leden van de Brouwerij en naar geïnteresseerden van buiten.

Omschrijving van bezigheden

Voor de vacature communicatie zijn wij op zoek naar leden die geïnteresseerd zijn in schrijven en promotie. Als vrijwilliger communicatie werk je mee aan de interne communicatie, zoals de wekelijkse nieuwsbrief, en aan onze communicatie naar buiten toe, zoals de promotiefilmpjes. Het tijdschrift Het Brouwertje vervult zowel naar de leden als naar buiten toe een rol. Er is dus veel ruimte voor eigen invulling aan de functie van hele creatieve uitingen als een gedicht tot duidelijk omlijnde opdrachten als een promotiecampagne. Om als deze activiteiten te coördineren vindt iedere twee weken een communicatieoverleg plaats met andere vrijwilligers. Naast affiniteit met promotie en schrijven verwachten we dus dat je in staat bent om goed samen te werken.

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je je best doet en aan de bel trekt als je hulp nodig hebt. Het staat je vrij om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. 

Wat wij jou bieden

We begeleiden je bij vragen en adviseren je hoe je het aan kan pakken. Samen schrijven we een ondersteuningsplan over hoe de werkzaamheden worden ingevuld, hoe die invulling aansluit bij jou wensen en waarin wij jou kunnen helpen bij die invulling. Tussentijds evalueren we hoe het gaat. Middels het communicatieoverleg bieden we een structuur waarbinnen je kan werken. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding van €4 per dagdeel.

 

Interesse? Leuk! Geef het door aan een medewerker van Welzijn, of mail naar vacature@centrumdebrouwerij.nl