Vacature catering

Voor de vacature catering zijn we op zoek naar mensen die houden van koken en die ervaring willen opdoen met het opzetten van een kleine onderneming. In het weekend willen we de keuken gebruiken om voor de buurt te gaan koken. In tegenstelling tot de buurtdiners zal het hierbij gaan om de mogelijkheid voor buren om op zaterdag een maaltijd bij De Brouwerij af te halen voor een schappelijke prijs (waarmee we de stichting kunnen steunen).

Omschrijving van bezigheden

Je zult in samenwerking met andere vrijwilligers en medewerkers van De Brouwerij een menu opstellen waar buurtgenoten van tevoren kunnen bestellen. Op zaterdagmiddag koken we de maaltijd en aan het eind van de middag, tussen 17.00 en 18.00 kunnen de buurtgenoten hun bestelling bij ons ophalen. Je leert in deze functie om in grote hoeveelheden te koken, als groep samen te werken en klanten te woord te staan. 

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je je best doet en aan de bel trekt als je hulp nodig hebt. Het staat je vrij om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. 

Wat wij jou bieden

We begeleiden je bij vragen en adviseren je hoe je het aan kan pakken. Samen schrijven we een ondersteuningsplan over hoe de werkzaamheden worden ingevuld, hoe die invulling aansluit bij jou wensen en waarin wij jou kunnen helpen bij die invulling. Tussentijds evalueren we hoe het gaat. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding van €4 per dagdeel.

Interesse? Leuk! Geef het door aan een medewerker van Welzijn, of mail naar vacature@centrumdebrouwerij.nl