Vacature opruimen

In het scheppingsverhaal in Genesis wordt de aarde niet zozeer uit het niets gemaakt: er staat dat God een scheiding aanbrengt tussen de hemel en de aarde. Vervolgens scheidt God het land van het water, de dag van de nacht en ga zo maar verder. Scheppen moet dus opgevat worden als orde scheppen in een chaos. Wel, voor deze vacature zoeken wij iemand met scheppingsdrang. Voor de vacature opruimen zoeken we iemand die van aanpakken houdt. De gemeenschappelijke ruimten van De Brouwerij zijn erg gezellig, maar soms ook een beetje onoverzichtelijk. Als opruimer help je daar verandering in te brengen.

Omschrijving van de bezigheden

Als opruimer vragen we of je mee wilt denken over de spullen in de gemeenschappelijke ruimtes. Wat moet bewaard worden en wat kan er weg? En hoe kunnen we die spullen die bewaard moeten worden het beste opbergen, zodat we het nog terug kunnen vinden. De frequentie moet nog nader bepaald worden. Er is wat achterstallig onderhoud dus voorlopig kunnen we wekelijks een dagdeel werk aanbieden.

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je je best doet en aan de bel trekt als je hulp nodig hebt. Het staat je vrij om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. 

Wat wij jou bieden

We begeleiden je bij vragen en adviseren je hoe je het aan kan pakken. Samen schrijven we een ondersteuningsplan over hoe de werkzaamheden worden ingevuld, hoe die invulling aansluit bij jou wensen en waarin wij jou kunnen helpen bij die invulling. Tussentijds evalueren we hoe het gaat. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding van €4 per dagdeel.

Interesse? Leuk! Geef het door aan een medewerker van Welzijn, of mail naar vacature@centrumdebrouwerij.nl