Activiteitenbegeleiding

Op De Brouwerij zijn wekelijks activiteiten georganiseerd door en voor leden. Denk daarbij aan de kunstlessen, de bokslessen of de schrijfclub. Deze zijn allemaal georganiseerd door leden die hun talenten inzetten om de creativiteit of sportiviteit van anderen aan te wakkeren. Zoals de kunstlessen van Natallia en Raf, of de schrijfgroep van Tess. Er is ook ruimte voor het opzetten van een nieuwe activiteit, zoals kooklessen of klusdagen. De activiteiten hoeven niet per se wekelijks te zijn, maar maandelijks of tweewekelijks is ook prima. Heb jij zin om de andere leden van de Brouwerij een activiteit aan te bieden? Dat mag zowel het ondersteunen zijn van iets dat er al is, of een helemaal nieuwe activiteit.

 

Omschrijving van bezigheden

Als activiteitenbegeleider ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van een activiteit. Dat kan zo groot worden als jij denkt dat je aan kan. Je leert mensen begeleiden in hun leerproces en aan te zetten tot actie. Je hebt tijd om dit met een zekere regelmaat te doen. 

 

Wat we van jou verwachten

We verwachten dat je je best doet en aan de bel trekt als je hulp nodig hebt. Het staat je vrij om de werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen. 

 

Wat wij jou bieden

We begeleiden je bij vragen en adviseren je hoe je het aan kan pakken. Samen schrijven we een ondersteuningsplan over hoe de werkzaamheden worden ingevuld, hoe die invulling aansluit bij jou wensen en waarin wij jou kunnen helpen bij die invulling. Tussentijds evalueren we hoe het gaat. Daarnaast bieden we een vrijwilligersvergoeding van €4 per dagdeel.

 

Interesse? Leuk! Geef het door aan een medewerker van Welzijn, of mail naar vacature@centrumdebrouwerij.nl