Breitner Kunstworkshop

Laden Evenementen
  • Deze event is voorbij

9 april @ 14:30 - 16:00

In april zijn er 4 vrijdagmiddagen creatieve workshops met studenten van de Breitner Academie. In deze workshops gaan we met diverse disciplines aan de slag met 1 overkoepelend thema: Breitner x Brouwerij Bewegen Buiten de Box! Het werk wat in deze workshops wordt gemaakt zal worden geëxposeerd in een expositie toegankelijk voor alle leden van de Brouwerij. Schrijf je in voor de losse workshops via mail: 

9 April Workshop 1: TEKST EN BEELD

In de eerste workshop gaan we aan de slag met tekst en beeld. In deze workshop gaan we associëren op woorden die we vinden en beelden hierbij maken. 

16 April Workshop 2: VUILNIS FASHION

In de tweede workshop van de samenwerking tussen Breitner en Brouwerij gaan we aan de slag met vuilnis fashion. Allesbehalve patronen knippen en jurkjes naaien, denk: avant garde, buiten de box; zelf het kunstwerk zijn.

23 April Workshop 3: KADER JE KIJK

In alweer de derde creatieve workshop gaan we buiten de box denken door onze eigen box te maken. We gaan een eigen blik/visie in beeld brengen door dit fotografisch vast te leggen.

30 April Workshop 4: BUITEN HET CANVAS

In de allerlaatste creatieve workshop gaan we buiten de box en buiten het canvas werken. Denk groot, denk klein, denk vooral buiten de box!

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
14:30 - 16:00

Locatie

Centrum de brouwerij
Hoogte kadijk 61hs
1018 BE Amsterdam
Telefoon:
088 – 020 1350